Gikk amok i garnbutikken....

Etter at jeg ble ferdig med å hekle kjole og bolero, laget jeg en gul smekke og forsøkte meg på noen grillkluter.. ble ikke helt fornøyd med grillklutene, så de er nå lagt på hyllen/i kassen.

Var innom garnbutikken for å kjøpe knapp til smekken, og der var det noen hefter fra Sandnes Garn. Som en møll ble jeg dratt mot lyset og ble værende. Fant to strikkeoppskrifter til baby som jeg falt pladask for.

Dermed ble det et noget dyrere besøk enn jeg hadde tenkt... to oppskriftshefter, syv garnnøster og til sammen seks knapper.
Har begynt på denne vesten: http://www.sandnesgarn.no/StortBilde.aspx?bildeId=204130&mElement=hGarn&stortBildeSti=stortBilde&bildeStiType=hefter
Har modifisert mønsteret til å være hvite kanter og knallgrønn bol. Frisk og sommerlekker :) Hadde to garnnøster igjen av Mandarin Petit som jeg bruker her.
Oppskriften er superenkel: legg opp masker, strikk 4 cm med rett og vrang. Bytt pinne. Strikk til armhulene. Perfekt oppskrift for meg som har hatt en lang pause.

Neste oppskrift er denne:
http://www.sandnesgarn.no/StortBilde.aspx?bildeId=204549&mElement=hGarn&stortBildeSti=stortBilde&bildeStiType=hefter
Det er den grønne jakken. Noe så lekkert!

Minsten kommer til å bli så flott i disse plaggene. Han kommer sikkert til å sikle på dem (apropos sikkel: gjett hvem som har fått sin femte tann!)

Spørs om det blir storebror sin tur neste gang. :)
Stikkord:

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

minlillehobbykrok

minlillehobbykrok

0, Ålesund

Kan lage smykker på bestilling :) Ta gjerne kontakt på minlillehobbykrok@hotmail.com!

Kategorier

Arkiv

hits