Sjørøverfest!!!

Vi har hatt vår første sjørøverfest! Og det ble en kjempesuksess :)

Invitasjonen måtte se gammel og slitt ut, og et hvitt kopiark ble seende slik ut etter en runde med tevann, pulverkaffisøl, hårføner og lokal pyromani:

Invitasjonene ble rullet sammen og bundet med litt hamp:

(bildet er litt sært siden det kom inn kveldssol under fotoshooten..)


Skattejakt hører med på en sjørøverfest. Siden det ble totalt 12 unger, kunne man ikke regne med at de ville dele en hel skattekiste slik at det ble rettferdig for alle.... Da ble løsningen skattekisteposer. Posene er kjøpt på Staples og motivene er hentet fra internett. Oppi er det diverse tjafs fra Nille og Rema1000; gullpenger, kjærlighet på pinne, Smurfedrops og to blyanter. Ungene ble spinnville da de så blyantene! Og en gutt proklamerte til mamma da han ble hentet: "mamma, nå liker jeg kjærlighet på pinne!"... skrekk og gru, for noen folk vi er som øker sukkerinntaket hos barnehageunger...................... Ungene fikk skattekart som de skulle følge og tilslutt endte de opp med en svær kiste som inneholdt disse pakkene. De ble ekstatiske!!!!


Vi hadde hjemmelaget flagg oppe ved hovedveien.. til skrekk og advarsel :)


Ungene skulle få pølse med brød, og jeg fikk litt problemer med å godta at mine semskete stolputer skulle tilgrises av småunger med ketchup......... Men en tur innom Jysk løste problemet. 5m svart stoff til 49kr (eller noe i den dur) + litt hamp fra garasjen, og vips hadde jeg redusert risikoen for evige flekker betraktelig.


Ungene fikk også annet snaks... Freia hjemmekonditori sin sjørøverskute og muffins med kanel og sukker. Skuta var utrolig enkel å lage. Måtte modifisere kanonløpene med å bruke Twix i stedet. Men det holdt på å skape mytteri mellom sjørøverne... 12 unger, 4 kanonløp....... Sjørøverdronningen måtte frem med sabelen og kjapt dele dem opp i 12 deler............... Mytteriet ble da avverget. Puh.


Oppskriften på skuta er her.

Stikkord:

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits